Do przepisu ponoć trzeba dawać kapary (których nie lubię) i anchovies których nigdy nie jadłam wiec są pominięte.
2 sun dried tomatoes
6 czubatych lyzek oliwek koniecznie czarnych bez pestek
1-2 lyzki oliwy z oliwek
zabek czosnku
pieprz
sok z 1/4 cytryny
oliwki, czosnek i pomidory posiekac zalac oliwa i sokiem z cytryny, dodac pieprzu i zmiksowac na dosc gladka mase.
Wysmienicie smakuje z krakersami
2 sun dried tomatoes
6 czubatych lyzek oliwek koniecznie czarnych bez pestek
1-2 lyzki oliwy z oliwek
zabek czosnku
pieprz
sok z 1/4 cytryny
oliwki, czosnek i pomidory posiekac zalac oliwa i sokiem z cytryny, dodac pieprzu i zmiksowac na dosc gladka mase.
Wysmienicie smakuje z krakersami
Brzmi dobrze...
OdpowiedzUsuń